IIR trainingen

IT & Telecom trainingen
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-10-2006
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

IIR, het Institute for International Research, is ruim 25 jaar leverancier van kennis en vaardigheden aan professionals binnen het bedrijfsleven en overheden. Jaarlijks informeert IIR meer dan 60.000 professionals over actuele onderwerpen, die van strategische, juridische, financiƫle of technische aard zijn - afhankelijk van de behoefte in de markt.

De overdracht van informatie vindt plaats tijdens inhoudelijke, op de praktijk afgestemde interactieve conferenties, trainingen, masterclasses, forums en seminars in de verschillende vakgebieden. Vooraanstaande sprekers uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de politiek evenals professionele en ervaren trainers bieden u kennis en vaardigheden in de vorm van lezingen, praktijkcases, theorie en praktijkgerichte oefeningen. Door continu marktonderzoek en flexibele dienstverlening zijn wij in staat u van de informatie te voorzien die aansluit bij uw vragen uit de praktijk.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten