Alexander Mullenders

Alexander Mullenders

Interimmanagement, marketing en sales
2511XC Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-01-2008
Opdrachten
5
Laatste opdracht
21-06-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Mail

alex@alex-tcc.nl

Telefoonnummer

06 - 4102 5757

Een bevlogen en bedreven Manager. Zeer ervaren in diverse branches. Resultaatgericht en pro-actief.

Ik beschik over vele jaren leidinggevende ervaring.

Vanuit mijn persoonlijke drive zorg ik er altijd voor dat ik de wensen en eisen van de drie belangrijkste stakeholders (klant - medewerker - bedrijf) goed in de gaten hou en dat alle partijen zich serieus genomen voelen en tevreden zijn over de kwaliteit van het geleverde werk, de manier waarop het werk wordt uitgevoerd en de winst- en omzetdoelstellingen worden behaald.

Door mijn ervaring bij veel verschillende bedrijven in diverse branches en markten en de samenwerking met veel verschillende personen heb ik veel gehad aan mijn communicatieve vaardigheden en deze vaardigheden nog verder kunnen aanscherpen. Ik kan mijn managerstijl daarbij aanpassen aan de gewenste situatie; enthousiasmerend en motiverend of juist zeer taakgericht, voor elke situatie en medewerker is er een "beste manier".

Bij veel verschillende opdrachtgevers ben ik (mede) verantwoordelijk geweest voor het uitzetten en uitvoeren van de marketing- en salesstrategie, het schrijven van salesjaarplannen en opstellen van salesbudgetten.

Vanuit een actieve participatie en zichtbaarheid op de "werkvloer" kan ik medewerkers meekrijgen en tegelijkertijd goed marktontwikkelingen in de gaten houden en daarop inspelen.

Specialisatie en expertise

Ervaren en integer onderhandelaar op diverse niveaus (van operationeel tot directie)

Geïnspireerde en mensgerichte relatiebeheerder (intern en extern)

Enthousiasmerende en motiverende manager

Flexibele en natuurlijke netwerker (netwerk opbouwen, uitbreiden en onderhouden)

Bekwaam en resultaatgerichte salescoach/trainer

Heeft een zeer groot netwerk en is een natuurlijke netwerker. “Six steps to Kevin Bacon

Punctueel, efficiënt, zelfstandig, doortastend,
klant- en resultaatgericht,
gemotiveerd, toegewijd,
energiek,
innovatief,
Gedreven,
integer,
tactvol,
Vakkundig,
oplossingsgericht

Heeft analytisch en conceptueel vermogen

Hoge sociale en communicatieve vaardigheden. Kan goed functioneren in politieke omgevingen

Overige informatie

In de afgelopen jaren tal van vruchtbare projecten afgerond. Hieronder vindt u enkele testimonials van tevreden relaties. Uit oogpunt van discretie noemen we echter geen namen en zijn alle voorbeelden – weliswaar historisch – nadrukkelijk geanonimiseerd. En zo hoort dat ook.

Bovendien is geen onderneming hetzelfde, geen case identiek. Neem daarom voor een persoonlijk gesprek over uw situatie hier contact op met Alex-TCC.

“Binnen de branche behoorden we tot een goed presterende onderneming. Desondanks vonden we dat er meer mogelijk moest zijn om de winstgevendheid van de onderneming aanmerkelijk te verbeteren. Door de inzet van Alex zijn de doelstellingen ruimschoots gehaald. De klanttevredenheid en de winstgevendheid van klanten zijn sterk verbeterd.“

“Na een aantal jaren waarin het resultaat €0 tot €50.000 bedroeg, leed ons bedrijf plotseling een groot verlies. Dit gaf uiteraard een schokeffect in onze organisatie. Iedereen vreesde voor een faillissement. De hoogste tijd om noodzakelijke stappen te zetten, maar welke? Alex heeft ons geholpen d.m.v. Commercieel Interim Management. Hierdoor waren we al snel in staat de pijnpunten in de organisatie aan te pakken, een gering aantal medewerkers is afgevloeid. Mede hierdoor is het resultaat al in het eerste jaar weer gestegen tot winstgevende cijfers.

“Het aantal offertes wat verzonden wordt, is stijgende en de conversie betreffende deze offertes is ruim 30% gestegen. De verkopers zien meer kansen en als we deze kansen weten om te zetten tot offertes is het echte werk pas begonnen.

“We hebben een prachtig jaar gehad, mede dankzij de (bege)leiding van Alexander Mullenders. Inzicht in onze eigen prestaties heeft geleid tot een sterker team, een grotere betrokkenheid, omzetgroei en meer plezier in het verkopen. De adviezen van Alex hebben voor ons uitstekend gewerkt.

Opmerkingen van deelnemers aan diverse verkooptrainingen

“Goede en leerzame training. Zette me erg aan tot denken. Ben ervan overtuigd dat dit tot verbetering gaat leiden. Ruimte, respect, openheid & laagdrempelig. Enthousiasme, ervaring en evenwicht.

“Vakinhoudelijk goed opgezet en helder. Uitdagend. Op het juiste moment de juiste (confronterende) vragen stellen, waarbij nooit het respect werd geschonden. De trainer liet ruimte, was stimulerend, enthousiast & positief. Doorpakken en inhouden waar nodig.

“To-the-point, ervaren en gemotiveerd, vlot en afwisselend, goed ingespeeld op de behoefte van de deelnemers, gedegen interactie, draagt uit wat hij 'predikt', straalt vertrouwen en enthousiasme uit. Gaf aandacht aan iedereen. Veel leermomenten.

“Zeer enthousiast en inbreng van eigen verhalen. Scherp doorvragen, volwassen in het verkoopvak, duidelijke taal en goed luisterend.“

“Voor mij persoonlijk een duidelijk verhaal v.w.b. de aanscherping van kwaliteit en servicegraad verhoging t.o.v. de concurrent.

“Zeer inspirerend. Heb allerlei ideeën opgedaan over de verbetering van de verkoop van mijzelf en mijn dienst(en).


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten