Alex van Balkom

Systeembeheer
Gorinchem (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-06-2013
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 21 opdrachten
  • KPN Consulting 241 opdrachten
  • Yacht bv 30 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Een introductie van ons bedrijf, wie wij zijn, wat we doen en voor wie we dit doen.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat als doelstelling heeft ondernemers een makkelijke, begrijpbare en gecontroleerde IT-omgeving te leveren.
Al onze medewerkers zijn Microsoft gecertificeerd en hebben één ding gemeen, een passie voor IT en alles wat hiermee te maken heeft.
Hier plukt u als klant de vruchten van, vanuit deze passie zorgen onze medewerkers voor optimale service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wat ons onderscheidt van andere:

​​​

​ Transparantie omtrent kosten, eerlijke prijzen en tarieven.​​
Een professionele maar ook persoonlijke benadering.
24/7 helpdesk voor ondersteuning
Proactief en meedenkend

Onze klanten zijn vaak actief in de zakelijke dienstverlening, zoals marketing bureaus, financiële dienstverleners, notariskantoren, makelaarskantoren etc. Ook overheidsinstellingen, productiebedrijven, groothandelbedrijven en iedere organisatie die behoefte heeft aan professionele kantoorautomatisering is bij J&A Autmatisering in goede handen.

Onze focus ligt op het faciliteren, onderhouden en up-to-date houden van IT omgevingen, tevens zorgen wij dat gebruikers bij ons terecht kunnen met al hun vragen omtrent IT.

Wij zorgen ervoor dat ondernemers ontzorgt worden omdat ze weten dat hun netwerk in goede handen is, en dat er altijd iemand beschikbaar is bij incidenten.

​Hierbij krijgen al onze klanten een persoonlijke en direct aanpak.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten