Alpha Recruiters

Sales
Wormerveer (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-11-2011
Opdrachten
1
Laatste opdracht
03-12-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Alpha Recruiters

Alpha Recruiters is een jonge, dynamische en ambitieuze organisatie gespecialiseerd in flexibele arbeidsbemiddeling.
Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door lef, openheid, visie, enthousiasme en uitdaging.

Wij gaan door waar onze concurrenten ophouden en zijn gespecialiseerd in uitzenden 2.0 en focussen ons niet op het alleen regulieren uitzenden en detacheren maar kijken verder naar bijvoorbeeld scholing, cursussen en andere ontwikkelingen voor onze medewerkers.

Alpha Recruiters staat vooraan als het om innovatie binnen de uitzend en detacheringmarkt gaat. Alpha Recruiters is het eerste uitzendbureau van Nederland waarbij alles digitaal word aangeleverd en zijn vestigingennetwerk online heeft.

Uitzendbureau van de toekomst

Alpha Recruiters is het uitzendbureau van de toekomst en wij zijn gespecialiseerd in uitzenden 2.0. Dit heeft voor u als opdrachtgever het voordeel is dat u toegang krijgt tot een online systeem waarin u altijd en overal uw de uren van uw medewerkers kunt invoeren, controleren en wijzigen.

Daarnaast is het grote voordeel voor u als opdrachtgever dat doordat Alpha Recruiters alleen met online vestigingen werkt wij goedkoper kunnen leveren dan andere uitzend- en detacheringbureaus.

Naast onze online service gaan we ook verder in het coachen en begeleiden van onze flexmedewerkers. Alpha Recruiters vindt het normaal dat wij de beoordelings en functioneringsgesprekken samen met de medewerker en u voeren. Wij doen dit na de eerste maand en daarna om de 3 maanden.

U ontvangt van een keurig uitgewerkt gesprekverslag. Op deze manier heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u de gesprekverslagen rechtstreeks in de personeelsdossiers doen.

Diensten

Alpha Recruiters is een full service HR dienstverlener. Wij leveren niet alleen uitzendkrachten maar kunnen ook voor langere projecten medewerkers detacheren. Ook als u de medewerker zelf direct op contract wilt hebben maar de werving en selectie wilt uitbesteden aan Alpha Recruiters kunt u gebruik maken van onze diensten. Onze werving en selectietarieven behoren tot de goedkoopste van Nederland.

Wilt u uw gehele of een deel van uw salarisadministratie uitbesteden aan Alpha Recruiters? Dan kunt u gebruik maken van onze payroll services. U kunt via een online systeem altijd en overal de uren van uw medewerkers invoeren, controleren en wijzigen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten