Altran Netherlands B.V.

Altran Netherlands B.V.

Technische Automatisering
Herculesplein 24
3584AA Utrecht (UT)
0888275000
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-05-2011
Opdrachten
744
Laatste opdracht
14-10-2016
Beoordelingen
8
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Altran Netherlands is dé gespecialiseerde IT dienstverlener waar techniek centraal staat. Wij willen met technologie een bijdrage leveren aan de maatschappij en het succes van onze klanten. Tot onze opdrachtgevers behoren voornamelijk bedrijven uit het hightech segment, industrie en infrastructuur markt (tunnels, rijkswegen, railinfra, bruggen, sluizen en overige infrastructuur). Onze toegevoegde waarde komt het beste tot zijn recht bij bedrijven die sterk afhankelijk zijn van bedrijfszekerheid en innovatie. Altran is specialist in het ontwikkelen van software en toepassen van technologie in bedrijfskritische omgevingen.

We zijn hét bedrijf waar technisch specialisten zich thuis voelen en elkaar inspireren. Met ca. 1000 medewerkers zijn wij actief vanuit meerdere regio's. Daarnaast beschikt Altran ook over een eigen nearshore software excellence center in Roemenië. De regionale indeling is een bewuste keuze vanuit onze overtuiging dat het ondernemerschap zo decentraal mogelijk in de organisatie moet liggen, dicht bij onze klanten en professionals. Altran is volledig zelfstandig en behoort tot de grootste en meest ervaren dienstverleners in haar marktsegment.

Onze dienstverlening bestrijkt het totale ontwikkeltraject van consultancy & projectmanagement, development en engineering tot aan beheer op basis van een SLA. Dit doen we op projectbasis of via detachering. Altran heeft groeiambities om de dienstverlening verder uit te breiden. Bijzondere aandachtsgebieden zijn daarbij testen, consultancy, outsourcing en SLA's en applicatiebeheer.

Bij Altran is altijd plek voor uitstekende professionals met expertise en ervaring op het gebied van Technische Automatisering. Ben jij zo iemand, maar wil je op freelance of ZZP basis (blijven) werken? Dan komt Altran External Resourcing graag met je in contact!

Richting meer dan 200 eindklanten levert Altran toegevoegde waarde door inzet van IT professionals die met hun passie voor technologie bijzondere dingen doen.

We nodigen je bij deze uit te reageren op onze projecten op Freelance.nl!

Specialisatie en expertise

Interesse om je aan te sluiten bij Altran External Resourcing en in aanmerking te komen voor de mooiste opdrachten bij de top technologiebedrijven in Nederland? Wij zijn altijd op zoek voor onze eindklanten naar Hard- en Software engineers, Ontwikkelaars en Architecten.

Kennisgebieden zijn bijvoorbeeld

Embedded software
Java, Python;
C#, .net, C, C++;
Unix / Solaris, Linux;
Requirements Engineers;
PLC / SCADA engineers;

Vakgebieden

  • Smart Manufacturing;

  • Big Data;

  • Test & Integration;

  • Applications;

  • Systems Engineering;

  • Industrial Automation;

  • Embedded Software;

  • Web & UX;

Heb je een technische achtergrond en interesse om via Altran External Resourcing aan de slag te gaan bij een van onze aansprekende eindklanten? Neem dan direct contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Overige informatie

Waarom Altran External Resourcing?

Bij meer dan 200 eindklanten levert Altran Netherlands toegevoegde waarde door inzet van professionals die met hun passie voor technologie bijzondere dingen doen. Naast de inzet van vaste medewerkers in vaste dienst zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van Freelance (ZZP) specialisten binnen het domein van technische- en industriële automatisering en op de vervoer en infra markt.

Waarom Freelancers voor ons kiezen?

Transparantie: Altran External Resourcing is open over tarieven en voorwaarden.

Betrouwbaarheid: Altran heeft een AA-rating, waardoor problemen met cashflow en debiteurenrisico niet bestaan.

Aanvragen: Alle aanvragen uit jouw vakgebied zijn bij ons vaak als eerste bekend. We hebben warme contacten binnen de top 40 technologiebedrijven in Nederland en worden gezien als strategisch partner met een adviesrol. Wij leveren alleen aan eindklanten. Naast de harde criteria kennen we ook de zachte criteria van de klant waardoor we de juiste match voor jou kunnen maken.

Begeleiding op de opdracht: fieldmanagement.

Verbondenheid: Je bouwt een band op met onze collega’s en andere freelancers in jouw vakgebied door o.a. kennissessies en seminars.

Opleidingsmogelijkheden: als freelancer kun je gebruik maken van de mogelijkheden van de Altran Academy.

Eigen projecten: Altran voert grote projecten uit bij opdrachtgevers en in eigen beheer, waardoor we unieke aanvragen en kansen creëren voor onze Freelancers.

Pro-activiteit & continuïteit: We zetten onze capaciteit en freelance pool in om opdrachten te verlengen, evenals een passende nieuwe opdracht te realiseren.

Als je via Altran External Resourcing aan de slag gaat word je compleet "ontzorgd". Ben je startende freelancer? We geven advies over alles waar je als ondernemer rekening mee moet houden en helpen je zo nodig bij het aanvragen van de benodigde documenten. Komt het tot een inzet, dan stellen we in overleg met jou je contract op, stemmen alles af met de opdrachtgever en onze administratie zorgt ervoor dat je factuur netjes op tijd betaald wordt. We organiseren kennisavonden en seminars, komen regelmatig bij je langs om te bespreken hoe het met je gaat en op welke manier het nog beter kan, en als je opdracht tot een einde komt gaan we proactief voor je aan de slag zodat je snel weer door kunt op een mooi nieuw project. We willen een langdurige relatie met je opbouwen, zodat we niet alleen je CV kennen, maar ook jou als persoon.

Interesse om je aan te sluiten bij Altran External Resourcing en in aanmerking te komen voor de mooiste opdrachten bij de top technologiebedrijven in Nederland? Neem dan contact met ons op: freelance@altran.com

Lees meer Lees minder

Beoordelingen

1 2

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten