Amac Premium Reseller

Detailhandel
Utrecht/Deventer (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-11-2011
Opdrachten
1
Laatste opdracht
16-11-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Amac is een snel groeiende Apple Premium Reseller met negen winkels verspreid over Nederland. De Amac Stores bieden een compleet aanbod aan Apple producten en een zeer uitgebreid assortiment aan Apple gerelateerde accessoires voor de Mac, iPad, iPhone en iPod. Ons winkelpersoneel is speciaal door Apple getraind om het beste advies te kunnen geven over de keuze en aanschaf van een geschikt Apple product. Daarnaast staat Amac als Apple Authorised Service Provider klaar om reparaties te verrichten, technische ondersteuning te bieden en goede service te verlenen.

Amac groeit snel en bestaat momenteel zes jaar. Op 15 april 2005 opende in Utrecht de eerste Amac Store. Nog net geen jaar later, op 1 april 2006 opende Amac Amersfoort haar deuren en in hetzelfde jaar was een Amac Store in Den Bosch een feit. Op 21 maart 2009 kwam Eindhoven erbij, als eerste Apple Premium Reseller in Europa met het vernieuwde Apple design. In 2011 zijn Sittard, Roermond, Apeldoorn, Deventer en Doetinchem hieraan toegevoegd door de overname van Apple Premium Reseller AM Bridge en C-Inside.
Momenteel werken er ongeveer 140 mensen bij Amac, verspreid over onze vestigingen in Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in hartje Utrecht. Op dit centraal gelegen kantoor zijn 20 personen werkzaam die zo de winkels kunnen ondersteunen om de beste kwaliteit en service te leveren. Naast de directie zijn de afdelingen logistiek, marketing, financiĆ«n, administratie en de technische dienst zijn hier gevestigd. Amac is een jong en gedreven bedrijf dat volop carriĆØrekansen biedt.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten