Lemontree Refreshing ICT

Outsourcing
Alphen aan den Rijn (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-05-2008
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 159 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Lemontree (www.lemontree.nl) bestaat uit 4 business units: Lemontree Outsourcing, Lemontree Interim, Lemontree FM (facility management tool), en Fit-to-Position (competentie / performance tool).
Bij Lemontree is vernieuwen een logisch gevolg van onze manier van denken. Wij leren nog elke dag. We verwerven ons nieuwe inzichten. We groeien, in cijfers, in mensen, en als mens. De mens blijft centraal. ICT is ons speelveld. Plezier in het werk is het uitgangspunt, gelijkwaardigheid is een voorwaarde.

De business unit Lemontree Outsourcing is de beheerstak gespecialiseerd in het beheren van middelgrote en grote Microsoft en Citrix omgevingen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd op het gebied van Microsoft, Citrix en Cisco. Lemontree Outsourcing heeft zowel nationale en internationale klanten tot ca. 750 werkplekken met uitdagende en complexe IT omgevingen. We zijn een platte en sociale organisatie met een informele en gezellige werksfeer. Gezien de sterke uitbreiding van onze klanten zoeken wij een enthousiaste en ambitieuze


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten