Equipe B.V.

Arbeidsbemiddeling
Maastricht (LB)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
25-01-2011
Opdrachten
4
Laatste opdracht
10-12-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Het succes van Equipe is gebaseerd op het leveren van duidelijke, op de wensen van onze cliënten ontwikkelde oplossingen. Door het leveren van kandidaten voor executive posities via executive search, kandidaten voor permanente operationele posities via werving & selectie of kandidaten voor tijdelijke vragen door middel van interim management kunnen wij flexibel inspelen op de steeds veranderende vraag. Equipe levert maatwerk. Dat betekent dal elk vraagstuk telkens opnieuw in kaart wordt gebracht en op basis hiervan zowel de te volgen werving- als selectiestrategie wordt afgestemd. Indien er sprake is van een projectmatige inzet dan beschikt Equipe over een uitgebreid netwerk van interim professionals.
Wij zijn gespecialiseerd in de volgende disciplines en branches;

  • Productie & Techniek

  • Inkoop & Logistiek

  • Beleid & Bestuur

  • Sales, Marketing & Communicatie

  • Finance & Control

  • Human Resources Management

Equipe, Executive Professionals
Equipe, Executive Professionals is gespecialiseerd in executive search van strategische (top)posities. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van de relatie tussen organisatiedoelstellingen, de functie-eisen en de mogelijkheden van het individu. Equipe is zowel actief ten behoeve van opdrachtgevers in het bedrijfsleven als binnen de not-for-profit sector.

Bij Executive Search is altijd sprake van individuele benadering van potentiële kandidaten. Dit onderscheidt Executive Search van alle overige methoden voor het werven van kandidaten: top talent dat niet actief met de arbeidsmarkt bezig is wordt rechtstreeks benaderd en bij gebleken geschiktheid voor een rol bij de organisatie van de cliënt losgeweekt uit de huidige functie. Zoekopdrachten worden uitgevoerd door een ervaren consultant met kennis van de markt en de spelers. Hij of zij wordt geassisteerd door een gekwalificeerd research team.

Equipe, Young Professionals
Equipe, Young Professionals is gespecialiseerd in werving & selectie van “midcareers. Werving & Selectie van managers en professionals (operationeel niveau) uitbesteden bij Equipe heeft als toegevoegde waarde dat de capaciteit en mogelijkheden van Equipe (kennis van de markt, professionaliteit, wervende kracht met een zuigkracht op de markt) worden ingezet, met als resultaat: snelheid en efficiency, grondig beoordeelde en geteste kandidaten en een grote mate van zorgvuldigheid.

Equipe is zich er terdege van bewust dat iedere zoekopdracht uniek is en dat een individuele aanpak nodig is om de “perfecte kandidaten te leveren.

Equipe, Interim Professionals
Equipe, Interim Professionals is gespecialiseerd in de ontwikkeling van mens en organisatie. Onze expertise ligt op het gebied van bedrijfsvoering in de profitsector als de not-for-profitsector . Of het nu gaat om het projectmatig toevoegen van P&O-expertise, inkoopkracht, financiële capaciteit of loopbaanbegeleiding & coachingstrajecten voor professionals, (lijn)management en directie. Hierbij is een goede analyse van de klantvraag leidend om te komen tot een pragmatisch plan van aanpak. Hierin staan het te boeken resultaat en binnen het gestelde tijdspad centraal. Kortom Equipe, Interim Professionals de geschikte businesspartner voor uw interim-vraagstukken.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten