Anfy

Anfy

Websites, Webshops, Webapplicaties, CMS systemen
1741EM Schagen (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-01-2012
Opdrachten
10
Laatste opdracht
14-05-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Anfy Internet Professionals werd begin 2011 opgericht door Niels Anders en Jeroen Fijen. (De bedrijfsnaam is een samenvoeging van de eerste twee letters van de beide achternamen). In augustus werd het team versterkt met marketingspecialist Jean Paul Manneveld. Niels, Jeroen en Jean Paul zijn gepokt en gemazeld in hun eigen vakgebied. Benieuwd naar hun profielen? Ga naar www.anfy.nl/over-anfy/het-team

"Eigenlijk kunnen wij alles maken"

Wie Niels vraagt naar de mogelijkheden van Anfy, komt al snel tot de conclusie dat eigenlijk alles mogelijk is. De expertise van Niels en Jeroen is dermate groot dat alle wensen en uitdagingen van de opdrachtgever worden opgelost. Indien nodig met behulp van andere professionals uit het eigen netwerk. Niels en Jeroen werken nu ongeveer drie jaar samen en vullen elkaar inmiddels feilloos aan.

De samenwerking met marketeer Jean Paul is vrij uniek in de markt. Door dit partnership kan Anfy elke website marketing georiƫnteerd opleveren. Denk daarbij aan vormgeving (eye-tracking), zoekmachine-optimalisatie, social media (interactie) en nog veel meer.

Belangrijk is dat Anfy in meerdere richtingen meedenkt met de opdrachtgever en zijn klantproces (B2B). Lijkt Anfy als sparring partner in het begin soms wat kritisch? Uiteindelijk herkent de opdrachtgever de aanzienlijke meerwaarde hiervan!

Met een hartelijke groet,

Team Anfy Internet Professionals
Niels Anders, Jeroen Fijen en Jean Paul Manneveld

Specialisatie en expertise

PHP
HTML/CSS
CSS
Ajax
jQuery
Javascript
Website
Webshop
webwinkel
CMS
Ontwerpen
Photoshop

Overige informatie

www.anfy.nl/portfolio
www.anfy.nl/over-anfy/onze-klanten


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten