Robert Aniba

Software t.b.v documentcreatie en huisstijlbewwaking
Nieuwegein (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-09-2004
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 159 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wie zijn wij?
Documentrixx is een volwassen en dynamische organisatie. Documentrixx is gespecialiseerd in huisstijl- en document-automatisering binnen het productprogramma van Microsoft. Hiervoor is binnen Documentrixx het product DX-BrightWARE ontwikkeld.

De klantenkring van Documentrixx is zeer divers te noemen: van grote bouwondernemingen, uitgeverijen tot kleine en grote gemeenten. De doelgroep van Documentrixx zijn de top 200 bedrijven, en recentelijk is een initiatief gestart om met DX-BrightWARE een passende oplossing voor het MKB aan te bieden.

Wat is DX-BrightWARE?
DX-BrightWARE is een documentautomatiseringsoplossing waarmee via Wizards & dialoogschermen eenvoudig (huisstijl)documenten kunnen worden gecreëerd. Bij dit proces kan DX-BrightWARE gebruikers werk uit handen nemen, met functies als gebruikersprofielen, automatische ondertekening, automatische printerbak-aansturing, standaardteksten, meertaligheid van documenten en interfaces, koppelingen met databases of Outlook, enz. Zo kunnen gebruikers zich focussen op de inhoud van documenten, terwijl de huisstijl en uniformiteit van documentlay-out wordt gewaarborgd.

DX-BrightWARE onderscheidt zich in het gemak om het bovenstaande te realiseren en te beheren. Hiervoor kent DX-BrightWARE een tweetal verschijningsvormen: de DX-BrightWARE Player en DX-BrightWARE Designer. De Player is hierbij de gebruikersapplicatie. Met de Designer kan op eenvoudige en intuïtieve wijze een professionele documentapplicatie worden ‘gebouwd’ met eigen dialoogscherm ontwerp, interactief gedrag van dialoogschermen, datakoppelingen, dynamisch gedrag van documenten, enz. zonder enige programmeerkennis. Documentrixx noemt dit: “Programmeren zonder te programmeren?.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten