JessevanderVelde.com

Vitaliteit en optimale Gezondheid
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-11-2011
Opdrachten
2
Laatste opdracht
10-11-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

JessevanderVelde.com
JessevanderVelde.com informeert en inspireert mensen om een maximale gezondheid te bereiken.

We helpen mensen om hun gewenste lichaam (vaak slanker en strakker) te bereiken door ze inzicht te bieden op de cruciale rol die hormonen hier in spelen.
Het eerste doel is om een balans te creëren in de hormoonhuishouding en hiermee slanker en zeker ook gezonder te worden.

We geven uitgediepte, deels wetenschappelijk onderbouwde maar altijd op resultaat (de praktijk) gebaseerde informatie in de vorm van artikelen, blogs, en video's.
We bieden hierbij informerende, duidelijke en praktische actieplannen in de vorm van DVD’s, online coachingprogramma’s, e-books en trainingprogramma’s. Hierbij geven we extra persoonlijke ondersteuning in de vorm van seminars, persoonlijke klantenservice, webinars en workshops.

Onze missie is om mensen het stappenplan, de theorie en de motivatie te geven die ze nodig hebben een maximale gezondheid te bereiken, het lichaam waar ze 100% tevreden over kunnen zijn en het leven waarvan ze eerder niet hadden gedacht dat mogelijk zou zijn.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten