Because HRM en PSA oplossingen

HRM en PSA oplossingen
Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-10-2007
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

BECAUSE is een onafhankelijk, zelfstandig HRM adviesbureau dat opdrachten uitvoert voor bedrijven, zorginstellingen en overheidsinstanties. Onze kernactiviteit is het creëren en implementeren van HRM en PSA oplossingen. "Meer voor minder" is daarbij ons uitgangspunt. Wij streven naar een continue verbetering van de HR performance. Dit doen wij door het leveren van praktische, oplossingsgerichte adviesdiensten van hoogwaardige kwaliteit, gericht op het effectief en efficiënt functioneren van de HRM en PSA functie van organisaties. Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en ondernemingszin zijn daarbij onze belangrijkste kernwaarden.

Is uw Personeels- & salarisadministratie in staat om alle administratieve HRM gegevens betrouwbaar en efficiënt te registreren, verwerken en te interpreteren? Kunnen uw medewerkers naast hun administratieve rol ook hun informerende en adviserende rol aan? Hoe is het met de salarisverwerking? Kunt u goed omgaan met de veranderende wet- en regelgeving, nieuwe CAO aanpassingen en de administratieve lastendruk? Wilt u uw salarisadministratie meer integreren met de personeelsinformatie. Heeft u behoefte aan ondersteuning bij het optimaliseren van de P&O processen en uw personeelsinformatie systeem?

Al deze aspecten hebben een grote invloed op de Personeels- & salarisadministratie. BECAUSE heeft oplossingen in huis om uw Personeels- & salarisadministratie te optimaliseren en te professionaliseren met als resultaat een betrouwbare, efficiënte en flexibele afdeling.

Specialisatie en expertise

salarisadministrateur
salarisadministratie
personeelsadministratie
personeelsinformatiesysteem
P&O online
P&O helpdesk
ADP Perman 1 en II
Lopac
Triasal
Vesuvius
Primus / Asap
Kluwer Accis
Unit 4
SAP HR
Afas Profit
RPD
Solair Axapta
Harmony
Beaufort
Prinsys
Emis
Prigem

Overige informatie

"BECAUSE is in tegenstelling tot andere aanbieders in staat in begrijpelijke taal daadwerkelijk maatwerk voorstellen en diensten te leveren waarbij zij werkt vanuit de wensen van de klant".

ALBRON
Manager Opleiding en Training

BECAUSE heeft bij ons een medewerker gestationeerd, die naast ondersteuning bij de gewone dagelijkse routine om ontwikkelingstijd te creëren voor de eigen medewerkers, ook inhoudelijk zoveel bagage meebracht, dat hij een wezenlijke inbreng kon hebben bij al die andere zaken die door de afdeling (moesten) worden opgepakt. Niet als de externe expert, maar als collega. De producten en resultaten vormden daardoor niet het resultaat van een extern bureau, maar juist van de eigen collega’s. Wij zijn dik tevreden met de manier waarop BECAUSE ons heeft geholpen.

Gemeente Tilburg
Hoofd Personeels, registratie, informatie en salarissen


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten