anti-models

Modellen en castingbureau voor gewone mensen.
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-06-2010
Opdrachten
1
Laatste opdracht
18-06-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

[an•ti-mo•del¹ (het ~): iemand met een karakteristieke uitstraling, met net dat ietsje meer, waarvoor je je hoofd op straat omdraait. Iemand die goed in zijn vel zit, zichzelf kan zijn en daar blij mee is.]

[an•ti-mo•del¹ (the ~)]: a person with a characteristic image, with just that something extra that makes people turn their heads in the street. Someone who is at ease with him- or herself, who is happy to be as he or she is.

Lees meer . . .
De definitie van een anti-model volgens Sascha Tulp, oprichtster van casting- en modellenbureau anti-models (2002). ‘Dat zijn de mensen die wij zoeken. Echte mensen, anti-plastic, anti-Barbie. Ons modellenbestand vormt een ‘sterk concentraat’ van de samenleving. Échte mensen zijn een trend, kijk maar naar de reclames van de HEMA - een van onze vaste klanten. Het gaat ook om herkenbaarheid: mensen willen zich met een model kunnen identificeren en tegelijk moet een model een voorbeeld stellen. Niet door een perfect voorkomen, maar vooral door zelfvertrouwen uit te stralen. Leeftijd en maten doen er daarbij niet toe. Belangrijker zijn karakter, charisma en de durf om jezelf te presenteren. Verder zijn ervaring met acteren, show- en modellenwerk, sport, muziek en/of dans een pre.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten