Anybody e-Marketing

Internationaal ondernemen in e-commerce
Helmond (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-02-2010
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Over Anybody e-Marketing

Anybody e-Marketing maakt deel uit van een groep internationaal samenwerkende ondernemers die actief zijn in het uitbouwen van afzetkanalen voor diverse trendproducten en diensten van topkwaliteit.

Onze producten en diensten bevinden zich uitsluitend in sterke groeimarkten. Door ons bijzonder businessconcept zijn wij in tegenstelling tot veel traditionele bedrijven nauwelijks gevoelig voor oncontroleerbare invloeden van buitenaf zoals: overheidsmaatregelen, concurrentie, debiteuren en personeel.

Mede hierdoor zijn wij zelfs onder de huidige economische omstandigheden in staat om jaarlijks een aanzienlijke groei door te maken.

Succesvol ondernemen met Anybody e-Marketing door

 • Hoogwaardige producten en diensten

  • nationale en internationale expansie in groeimarkten

   • permanente training en begeleiding

   • hoog rendement met een laag risico profiel

   • geen voorraden, dubieuze debiteuren en overheadkosten

   • geen personeel

Wat doet Anybody e-Marketing

Anybody e-Marketing heeft, in samenwerking met een multinational, de problemen binnen traditioneel zakendoen voor zichzelf opgelost. Wij richten ons op de trends in de markt en maken gebruik van het medium Internet om internationaal omzet te kunnen genereren.

Als ondernemers bouwen we vanuit onze marketingactiviteiten een consumentenbasis op die momenteel ruim een miljoen klanten telt met een wereldwijde omzet van 500 miljoen euro per jaar.

Onze core business bevindt zich in de welzijnsindustrie, de grootste groeimarkt van dit moment. Deze markt bedraagt momenteel zo'n 1000 miljard euro op jaarbasis in Europa en groeit in de aankomende 7 tot 10 jaar met 500%.

Daarnaast richten wij ons ook op andere trendmarkten. Ons uniek marketingconcept is een mix van een aantal bijzonder krachtige marketinginstrumenten waarbij we onder andere gebruik maken van e-commerce, mond tot mond reclame en try before you buy.

Voor nationale en internationale expansie zijn wij geïnteresseerd in (potentiële) ondernemers, die verder willen kijken dan traditioneel zakendoen en geïnteresseerd zijn in de zakenlijke mogelijkheden die e-commerce biedt.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten