MobileMovement

MobileMovement

Mobile Application Development
22 Culemborg (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-02-2012
Opdrachten
5
Laatste opdracht
12-11-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Mobile Movement houdt zich bezig met het ontwikkelen van maatwerk applicaties voor smartphones en tablets van alle besturingssytemen, iPad magazine publishing en mobiele websites.

Specialisatie en expertise

smartphone
tablet
iphone
ipad
ios
android
blackberry
windows phone
apps
applicaties
mobile
mobiel

Overige informatie

Politie: Dankzij de app voor Politie Zuid Oost Brabant kan de burger beter worden geïnformeerd over waar de politie zich mee bezighoudt, kan men bijdragen aan het oplossen van zaken, en signaleren en melden van zaken die de aandacht van de politie nodig hebben.

MyWineRecord: Met deze app kun je een naslagwerk bijhouden van de door u gedronken wijnen met daarbij notities als beoordeling, prijs, jaar, streek, druifsoort, enz.

IHC Merwede: Voor IHC Merwede, de wereldwijde marktleider op het gebied van baggerschepen en mijnbouwschepen, hebben wij een unieke applicatie ontwikkeld. De app voor iPad stelt de gebruiker in staat om een grote hoeveelheid corporate documenten in te zien en te delen.

Glowgolf: Deze applicatie vervangt de scorekaart en draagt bij aan de experience bij een potje minigolf op een overdekte glow-in-the-dark baan. Je score deel je via social media.

Radioplein: Luister alle Nederlandse radiostations gestreamd via je app, en wordt 's ochtends wakker met je favoriete zender met de wekkerradio functie.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten