WOW media

WOW media

Webdesign, webgebaseerde toepassingen en webhosting
3812SZ Amersfoort (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-06-2006
Opdrachten
3
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

WOW media levert sinds de oprichting in 2007, een breed scala aan diensten. Van het bouwen van uw website tot het bewaken van uw huisstijl, beheren van uw netwerk en natuurlijk het hosten van uw website en applicaties.

Bij alle facetten in het ontwikkelingstraject, stemmen we alles af op de communicatiestrategie van de klant. De betrokken medewerkers, werken in projectgroepen nauw samen met elkaar.

Voor bedrijfskritische applicaties biedt WOW media 24x7 support aan. Calamiteiten/storingen kunnen 24 uur per dag 365 dagen per jaar gemeld worden op een speciaal storingsnummer van WOW media. Klanten die een Service Level Agreement afsluiten bij WOW media krijgen een calamiteitennummer toegewezen.

Met ruim zeven jaar ervaring en een breed portfolio heeft WOW media zich als een betrouwbare organisatie weten te positioneren in de IT sector.

Maak gerust een afspraak om langs te komen op ons kantoor in het industrieterrein Isselt van Amersfoort. WOW media is gevestigd op Xenonweg 13C. U kunt langskomen om uw idee├źn voor te leggen aan een accountmanager, waarna u kosteloos en vrijblijvend een offerte krijgt met ontwerp voorbeelden binnen enkele dagen.

Specialisatie en expertise

php
webdesign
cms
seo
content
management
systeem
zoekmachine
optimalisatie
marketing
hosting
web
domeinregistratie
amersfoort


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten