Archwise

Business en ICT architectuur
Apeldoorn (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-09-2007
Opdrachten
5
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 235 opdrachten
  • Yacht bv 33 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Doelstelling
Architectenbureau Archwise is een onafhankelijk Organisatie & ICT architectenbureau. Doelstelling is het ontwerpen en realiseren van projecten met een zo hoog mogelijke kwaliteit.
Hierbij wordt een moderne architectuur nagestreefd die aansluit bij toekomstige ambities en bestaande situaties. Het bureau heeft daarbij geen vooringenomen standpunten en hecht grote waarde aan een dialoog met de opdrachtgever en andere bij het proces betrokken disciplines.

Organisatie
De samenstelling van het bureau is gericht op het uitvoeren van volledige opdrachten. Hierbij kan de uitwerking van organisatorische en informatie technologische onderdelen integraal onderdeel uitmaken van de opdracht.
Het bureau beheerst alle fases van het ontwikkelproces, van het meedenken in de initiatieffase, via het maken en uitwerken van het ontwerp en het controleren van de realisatie tot en met het voeren van project- en programmamanagement. Per fase is de bezetting van de teams flexibel. De open organisatiestructuur bevordert een collegiale en informele sfeer, welke borg staat voor een efficiënte en slagvaardige aanpak.
Voor een goede informatieoverdracht worden projecten door twee architecten begeleid. In samenwerking met de projectmanager blijft één architect tot het einde nauw betrokken bij de opdracht.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten