Improved Business

Improved Business

Accountmanager / Acquisiteur
Huissen (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-12-2006
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Improved Business heeft een 10 jaar aan sales ervaring in zowel de financiƫle als marketing en communicatiebranche. In deze jaren heeft Improved Business een gedegen klantenkring opgedaan met als doel concrete verkoopbevordering van zijn klanten.

Improved Business is een handelsagentschap dat salesnetwerken en dealernetwerken voor zijn klanten realiseert door advies/verkoop. Gezien de duurzame relaties die wij met fabrikanten hebben zijn de provisies hoog, evenals de verwachtingen van onze klanten.

Wij bieden zzp-ers en freelancers een stabiele omzet en klantenkring op te bouwen. Improved Business helpt en ondersteund hierin zijn freelancers. Van de Freelancer wordt verwacht producten van Improved Business in de markt te zetten. Hieraan ontleend Improved business zijn kracht als degelijke zakenpartner. Naar gelang afgesproken inzet wordt de freelancer beloond. Dit kan zijn d.m.v. provisie tot uurloon.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten