Aratis Groep

Legal, contract management en technisch management
Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-09-2010
Opdrachten
23
Laatste opdracht
20-03-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

AratisGroep levert contractmanagement, werving en selectie, interim management, juridische dienstverlening en opleidingen op het gebied van duurzame energie en infrastructuur.

Met ons gestaag groeiende netwerk van experts ondersteunen wij zowel private als (semi)overheidsorganisaties bij inkoop- en aanbestedingstrajecten, technisch management en contractmanagement.

De behoefte aan ondersteuning kan van tijdelijke aard zijn. Inzet van een van onze interimmanagers of juristen kan de oplossing bieden. Maar ook bij structurele behoefte aan meer inhoudelijke kennis of personele capaciteit, kan AratisGroep ondersteuning bieden.

Zo verzorgt Aratis Academy op maat gemaakte opleidingen. Op die manier investeert een organisatie in de kennis en kunde van de eigen mensen. De oplossing kan ook liggen in personele uitbreiding. Aratis Search kan behulpzaam zijn bij de werving en selectie.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten