Argis BV

Aandeelhoudersbelangen
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-03-2007
Opdrachten
3
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Aandeelhoudersbelangen zijn continue in beweging. Binnen deze omgeving neemt de DGA een belangrijke positie in. De DGA heeft immers de taak als ondernemer om de onderneming te leiden, beleid te maken én uit te voeren. Daarbij heeft de DGA te maken met twee belangen: ondernemingsbelang en aandeelhoudersbelang.

Bij deze uitdagende taak kan een DGA soms extra ondersteuning gebruiken. Deze ondersteuning bieden wij als raadgever voor de DGA. Met Argis krijgt de DGA immers een toegewijd klankbord die meedenkt in een tijd waarin uw takenpakket op het gebied van (ondernemer) DGA alleen maar omvangrijker en meer divers wordt.

Argis stelt zich ten doel de generalist voor de DGA binnen het MKB netwerk te zijn. Een onafhankelijke gespecialiseerde partner voor de ondernemer/DGA die terzijde staat met raad én daad. Een partner waar de specialisten (oud bedrijfskundigen en bankiers) binding hebben met het MKB en zij kunnen snel specifieke deskundigheid (financiering, waardebepaling, HRM, rendementsverbetering, juridisch, fiscaal, inkoop professionalisering, verandermanagement etc.) kunnen inzetten.

Voordeel daarbij is dat Argis geen bedreiging is voor een adviseur/ accountant, want Argis zit er niet voor de onderneming maar primair voor de ondernemer. Doordat wij rechtstreeks met de DGA spreken gaat het uiteindelijk om zaken als vermogensopbouw, klankbord, inrichten werkmaatschappijen, eventueel overname klaarmaken van zijn onderneming, strategie ontwikkeling, enzovoorts, die de DGA aangaan.

Concreet: Argis is gespecialiseerd in het effectief benutten van kansen voor de DGA betreffende zijn strategie, rendement, financiering, herstructurering, opvolging, etc


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten