Pimarox Infrastructure Solutions

ICT Detachering
3769AE Soesterberg (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-03-2016
Opdrachten
5
Laatste opdracht
04-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 33 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • KPN Consulting 236 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Pimarox in Soesterberg is sinds 1997 actief op de ICT-markt. Inmiddels werken er meer dan 75 professionals op het gebied van IT-architectuur, beheer, systeem- en applicatiespecialismen en projectmanagement bij onze organisatie. Elke medewerker van Pimarox is op HBO- of academisch niveau geschoold en beschikt over minstens 5 jaar relevante werkervaring.

Pimarox gelooft in vakmanschap: onze mensen bepalen onze kwaliteit. Daarom motiveren, inspireren en stimuleren we onze medewerkers waar we maar kunnen. Want hun groei betekent ook onze groei - dat bewijst de praktijk al jaren.

Pimarox is gevestigd in Soesterberg, maar werkt voor opdrachtgevers door het hele land en veelal in de Randstad. Veel van onze medewerkers werken bij die klanten op locatie.

Specialisatie en expertise

Pimarox Infrastructure Solutions levert ICT-diensten aan de grootzakelijke markt. De diepgaande inhoudelijke kennis van de infrastructuurspecialisten maakt de onderneming tot een ijzersterke speler op het gebied van IT-architectuur, beheer, systeem- en applicatiespecialismen en projectmanagement.

Pimarox Managed Services levert MKB-ondernemers maximale zekerheid en continuïteit op ieder gewenste deel van de ICT-infrastructuur. Op basis van een bewezen concept voeren professionals van Pimarox Managed Services verbeteringsslagen uit die een geoliede automatisering voor de klant garanderen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten