Mobiquity Europe B.V.

Web en mobiele applicatie ontwikkeling
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-11-2013
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-11-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 242 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Mobiquity blinkt uit in het leveren van op maat gemaakte en bedrijfkritische software applicaties voor web, mobile en social. Onze ‘end-to-end’ diensten worden gekenmerkt door een unieke combinatie van zowel design services (visueel en interactie design) als technische realisatie. Deze combinatie samen met onze iteratieve (Agile Srum) aanpak en jarenlange ervaring met complexe IT omgevingen bij corporate organisaties staan garant voor een succesvolle implementatie van de meest complexe projecten.
Mobiquity heeft een sterk ‘track record’ in het opleveren van web applicaties, self-service portals, data visualisatie dashboards en mobiele applicaties die het mogelijk maken om te interacteren met klanten, medewerkers en partners. De kracht van Mobiquity zit in het integreren van deze toepassingen op bestaande backoffice systemen als HR, CRM en ERP systemen. 90% van onze applicaties heeft een server/backend component en zijn naadloos geïntegreerd met allerlei systemen via goed gedocumenteerde API’s.
Voor het ontwikkelen van mobile apps zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van ‘native’ iOS en Android apps, maar we hebben ook ruime ervaring met mobiele webtechnologieën als HTML5, JavaScript en CSS3 voor het bouwen van mobiele web applicaties of mobiele websites. Daarnaast werken wij met ‘cross-platform development frameworks’ als Adobe Phonegap en Sencha Touch voor het ontwikkelen van hybride apps.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten