Vonk vindt

werving en selectie binnen de bouw, infra en vastgoed
Breda (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
12-04-2011
Opdrachten
2
Laatste opdracht
23-06-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

U zoekt, VONK vindt!
VONK geeft functies een gezicht. Wij kennen de kandidaat die onze opdrachtgever in gedachten heeft en we weten een plek waar onze kandidaten zich kunnen ontwikkelen. Ons specialisme richt zich alleen op de bouw-, vastgoed- en infrasector. Een branche die we al meer dan tien jaar van binnen en buiten kennen. In het landschap van deze sector kennen we als geen ander de weg. We begrijpen de cultuur, de trends, de verschuivingen en de ontwikkelingen. Hierdoor leggen we duurzame contacten tussen kandidaten en werkgevers.

Wie vindt bij VONK?
Wij bemiddelen staf, management en directie op wo-, hbo- en mbo-niveau. We vinden bovengemiddelde kandidaten met ervaring binnen de bouw-, vastgoed- en infrasector of stellen, indien gewenst, een kandidaat voor met ervaring buiten deze sectoren, zodat een frisse blik de oplossing kan bieden.

We bemiddelen in de volgende gebieden

financieel - administratief
inkoop - logistiek
juridisch - KAM
commercieel - marketing
secretarieel - officemanagement
(proces-) management en directie
De mensen van VONK laten graag hun enthousiasme overspringen op kandidaten en opdrachtgevers. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of een presentatie van de werkwijze van VONK.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten