Arthur

Development department
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-07-2012
Opdrachten
1
Laatste opdracht
15-07-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 161 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Metropolis Ici is een development department en onderdeel van een groep bedrijven. (Joint Venture). Onze core business is het ontwikkelen van 'out of the box' applicaties en systemen. Dit doen wij niet alleen in opdracht voor onze (grote) relaties, maar ook uit eigen initiatief worden nieuwe ideeen ontwikkeld tot een verkoopbaar product. Wij maken voornamelijk gebruik van Free-Lancers aangezien we de juiste mensen op het goede project willen plaatsen en waarmee hun creatieve capaciteiten ook het best zullen scoren. Dit aangezien elk project weer anders is en we ook graag zien dat de free-lancer 'feeling' heeft met het product dat moet worden ontwikkeld. Kwaliteit staat daarom dan ook bij ons hoog in het vaandel.

Onze projecten worden alleen geplaatst op Freelance.nl, en we hopen langs deze weg dan ook leuke creatieve mensen te mogen ontmoeten die ons willen assisteren in 1 van onze producties.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten