Artifex Support

Secretariële dienstverlening, direct mail en fulfilment
Roelofarendsveen (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-01-2006
Opdrachten
2
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Artifex Support is een professioneel no nonsense bureau voor de secretariële dienstverlening op afstand. Wij zijn gevestigd in Roelofarendsveen. U kunt bij ons terecht voor het uitbesteden van secretariële werkzaamheden, zoals o.a. tekstverwerking, opmaken van een PowerPoint presentatie, ondersteuning bij Werving & Selectie, data-entry werkzaamheden, vertalingen, telefoonservice, organiseren van evenementen en Direct Marketing activiteiten zoals de verzorging van een mailing. Kortom, alle werkzaamheden die uw secretaresse voor u uitvoert, kunt u bij ons onderbrengen. Met het enige verschil dat de werkzaamheden op ons kantoor worden uitgevoerd.

Als u Artifex Support inschakelt bent u gegarandeerd van een absoluut discrete, accurate en professionele behandeling van al uw opdrachten. Kwaliteit staat bij ons voorop. En waar mogelijk denken wij met u mee. Aarzel niet om onze hulp in te schakelen, want een goed lopend secretariaat verdient zich dubbel en dwars terug.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten