Artificial Industry BV

Design, Webdevelopment, App development, Experience design, customer engage
77 Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
31-08-2010
Opdrachten
1
Laatste opdracht
25-10-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Werkwijze
Wij gebruiken een design methode om nieuwe en bestaande digitale oplossingen waardevoller, bruikbaarder en leuker te maken voor de eindgebruiker. De methode betrekt de eindgebruiker vanaf de eerste ideeën tot de implementatie van de uiteindelijke oplossing. Met behulp van visuele prototypes toetsen wij concepten bij de doelgroep en ontstaat er snel een duidelijkheid beeld of de beoogde oplossing aansluit bij de behoeften, belevingswereld en denkwijze van de eindgebruiker.

Resultaat
Een betere connectie tussen de mens en een digitale oplossing zorgt voor meer efficiëntie, hogere productiviteit, lagere kosten en 'happy' eindgebruikers.

Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen?
Wij bedenken en ontwikkelen applicaties met als uitgangspunt menselijk gedrag, behoeften en motivaties. Op interim basis kunt u ons inhuren voor advies en begeleiding van experience design en gamification trajecten. Onze werkwijze is pragmatisch en doeltreffend en onze oplossingen zijn efficiënt en eenvoudig in gebruik.

Specialisatie en expertise

gamification, web, design, development, iOS, android, mobile,

Overige informatie

www.artificialindustry.com/portfolio


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten