Arx Corporate Consultants BV

ICT (Infrastructureel, Development & Management) & Technische Automatiserin
Sittard / Eindhoven (LB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
14-11-2007
Opdrachten
20
Laatste opdracht
12-08-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Arx Corporate Consultants bemiddelt voor professionals en organisaties in tijdelijke projecten middels detachering en freelance bemiddeling waarbij we ons concentreren op de vakgebieden ICT en Technische Automatisering.

Via Arx Corporate Consultants vindt u altijd precies datgene wat u zoekt. Als professional de functie die u zoekt binnen een organisatie waarin u zich prettig voelt. Als organisatie de juiste hoger opgeleide professional voor de tijdsduur die u nodig acht.

Arx is het Latijnse woord voor Hoofdzetel, Vesting of Toevluchtsoord. Met andere woorden: Arx Corporate Consultants zet in op een duurzame en nauwe samenwerking met zowel onze professionals als opdrachtgevers.

Arx Corporate Consultants biedt u als freelancer de mogelijkheid om gebruik te maken van onze dienstverlening door u actief te bemiddelen bij onze opdrachtgevers.

Staat er geen opdracht bij die past bij uw kwaliteiten en wensen, dan kunt u te allen tijde vrijblijvend contact opnemen om samen te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Arx Corporate Consultants BV
Pascal van Dyk
046-4398033
P.vanDyk@Arxbv.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten