Albert Romeo

Albert Romeo

Datamigratiespecialist & data-kwaliteit consultant
1314CH Almere (FL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-01-2007
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Sinds 1997 zit ik in de ICT. Afgelopen 6 jaar heb ik me voornamelijk bezig gehouden met datamigraties en het verbeteren van datakwaliteit binnen diverse bedrijven. In zulke functies kan ik mijn ervaring op het technische vlak en het analytisch vermogen gebruiken maar ik blijf altijd oog houden voor de voor de mensen binnen de projecten. Ik kan mezelf beschrijven als een persoon die bijzonder prettig in de omgang is en mensen probeer te motiveren. Ik ben zelfstandig, leergierig, hardwerkend, resultaatgericht en zeer stressbestendig. Ik werk graag in teamverband maar vind het geen enkele probleem om alleen te werken. Ik ben een pragmaticus en denk graag mee. Ik heb absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit en stel de tevredenheid van de klant als prioriteit zonder kosten en inspanning uit het oog te verliezen.

Specialisatie en expertise

MS SQL 2005
MySQL
PHP
MS ACCESS
Stored Procedures
Microsoft CRM Data Migration specialist
Microsoft Dynamics AX Data Migration specialist
SQL Server Integration Service(SSIS) developer specialist 2005/2008
Datawarehouse Project Leader
Migration Consultant.
ETL, SSRS and Talend.org specialist

Overige informatie

Verantwoorderlijk voor de conversie met behulp van Microsoft SQL Integration Service(SSIS) en Microsoft SQL Management Studio direct op Microsoft Database in verband met snelheid van importeren van grote hoeveelheid persoons/leden/bedrijven gegevens.

Schrijven van diverse Stored Procedures tbv van dataconversie

Verantwoordelijk voor het aansturen, inventariseren, analyse en conversie van data van diverse FNV systemen naar een volledig geïntegreerde Microsoft omgeving(Microsoft Dynamics Axapta, Microsoft CRM, Microsoft Sharepoint).

Royal Haskoning
Intent
See Tickets
FNV Bondgenoten
FNV Bouw
Qurius
KNVB
Mindz.com


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten