Attached

Detacheren van Systeem-/Netwerkbeheerders
3438EV Nieuwegein (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-12-2008
Opdrachten
22
Laatste opdracht
28-04-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bedrijfsprofiel
Attached is een snel groeiende specialist op het gebied van IT-detachering. Attached is opgericht in 1997 en heeft nu al ruim 30 IT-specialisten in vaste dienst. Al onze specialisten zijn gecertificeerd en hebben minimaal 3 jaar praktijkervaring. Onze missie is om onze klanten snel, persoonlijk en professioneel te helpen met het opvangen van capaciteitsproblemen op de IT- of automatiseringsafdeling.

Voordat wij een van onze specialisten bij een opdrachtgever plaatsen, kijken we vooraf goed naar de match. Zoekt de opdrachtgever iemand voor korte tijd of juist voor langer? Wil de specialist voor langere tijd bij één klant werken of kiest hij juist voor de veelzijdigheid van korte klussen? Welke specialisme is er nodig en wie past daar het beste bij? Past de persoon ook bij de organisatie? Juist deze zorg en aandacht zorgt voor het grootste succes. Voor de klant én de specialist. En dus voor ons.

Attached is Microsoft GOLD Partner met als specialisaties “Networking Infrastucture Solutions, Advanced Infrastructure Solutions en "Licensing". Ook zijn wij Novell Silver Partner. Voor deze partnerschappen investeren wij continu in het opleiden en certificeren van medewerkers. Zo garanderen wij de beste kandidaten voor onze klanten en blijven wij een aantrekkelijke en uitdagende werkgever voor onze specialisten.

Get serious, get Attached.

Specialisatie en expertise

  • Microsoft

  • Citrix

  • Virtualisatie

  • Cloud


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten