Attack

Attack

dierplaabeheersing
1704SJ Heerhugowaard (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-03-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
15-03-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Van klein naar groot

Ruim 50 jaar geleden begon Attack als eenmanszaak ‘Zuurbier’s Insectenbestrijding’ in Alkmaar. Na de overname heeft de huidige directie de naam verandert in Attack. Onder leiding van Walter en Irene Kocken is Attack inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie met buitendienstmedewerkers door heel Nederland en België en een expertise waar men U tegen zegt. Ons motto? Voorkomen is beter dan genezen.

Familiebedrijf

Als grootste familiebedrijf in de branche helpt Attack bedrijven en particulieren bij het voorkomen en bestrijden van plaagdieren. Hierbij is ons doel niet om de grootste in de branche te zijn, maar wel de beste!

Landelijke dekking

Attack is gespecialiseerd in het voorkomen, weren en bestrijden van vele soorten ongedierte. Van knaagdieren, kruipende en vliegende insecten tot houtaantastende insecten. Dankzij onze landelijke dekking in Nederland is er altijd een servicemedewerker bij u in de buurt. En ook in West-Vlaanderen en Duitsland rekenen ze op onze expertise.

Specialisatie en expertise

Andere kijk

Bij Attack hebben we al jaren een andere kijk op ongediertebestrijding, we spreken dan ook liever over dierplaagbeheersing. Ons streven is om te allen tijde onnodige schade aan het milieu en materiële zaken te voorkomen. IPM (Integrated Pest Management) is Attack dan ook op het lijf geschreven. IPM is een aanpak om dierplagen te voorkomen en te beheersen. De basis van IPM is een duidelijke, adequate rapportering inzake geconstateerde gebreken, zowel op bouwkundig als op hygiënisch vlak, waarmee onregelmatigheden vroegtijdig worden gesignaleerd.

Hoog kwaliteitsniveau

Het doel van Attack is niet de grootste maar wel de beste te zijn en dat bereiken wij door het bieden van een hoog kwaliteitsniveau. Maatschappelijke verantwoordelijkheid en ons motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ zijn het uitgangspunt.

In de dagelijkse praktijk ziet dat er als volgt uit

We realiseren ongediertepreventie waar mogelijk, liever dan dat we ongedierte bestrijden
Waar ongediertebestrijding onvermijdelijk is, doen we dat zo humaan en schoon mogelijk
Veiligheid voor ieders leefomgeving staat bij Attack voorop en is onderdeel van onze vaste procedures
Wat we doen is mensenwerk, daarom luisteren we graag én structureel naar de ideeën van onze klanten en medewerkers

Wij handelen altijd met respect voor mens, milieu en maatschappij
De belangrijkste doelstelling voor Attack is het behouden van het kwaliteitsniveau. Dat betekent het steeds motiveren en scholen van onze medewerkers, klanten met plaagdieroverlast scherp in de gaten houden en het realiseren van intensieve begeleiding.

Overige informatie

Lage milieubelasting

Attack streeft naar een lage belasting van het milieu. De routes van onze medewerkers worden vanaf het hoofdkantoor zo efficiënt mogelijk ingepland. Daarbij worden de werkzaamheden uitgevoerd met inachtneming van de gestelde wetten en regels welke voor de branche van toepassing zijn. Wij werken volgens een gecertificeerd kwaliteitszorgsysteem conform ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 (milieu), OHSAS 18001:2007 (Arbo) en ISO 22001 (voedselveiligheid). Jaarlijks wordt er door een extern certificerende instelling (Kiwa) een audit gehouden voor deze normen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten