Atwill

executive search en werving en selectie
Zaandam (NH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
05-08-2011
Opdrachten
31
Laatste opdracht
28-03-2012
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Atwill is altijd op zoek naar talent voor zowel profit als non-profit organisaties in Nederland. Wij beschikken over deskundigheid op alle functieniveaus en bijna alle disciplines. Denk hierbij aan IT, finance, HR, juridisch en inkoop.

Wij werken snel en discreet. Bij Atwill begrijpen wij de waarde van tijd als het gaat om project -en carrièreplanning. Dit vertaalt zicht zowel voor opdrachtgever als professional in overzichtelijk aanbod en direct uitsluitsel. Wij laten u dus in beide gevallen altijd zo snel mogelijk weten waar het op staat en of wij iets voor u kunnen betekenen.

Alle stappen in het proces doorlopen wij in onderling overleg, zodat u niet bevreesd hoeft te zijn dat uw gegevens ongevraagd bij derden terechtkomen. Snelheid, helderheid en doorzichtigheid dragen wij hoog in het vaandel.

Atwill vertaalt kennis, vakkundigheid en competenties van de individuele professional in sluitende oplossingen ter ondersteuning van werk en business processen. Omdat de arbeidsmarkt steeds meer fluctueert, richt Atwill haar activiteiten en diensten op een zorgvuldige maar flexibele coördinatie tussen vraag en aanbod.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten