AKSOS Financial Professionals

Detacheren van financiële professionals op interim basis
Groningen (GR)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-01-2008
Opdrachten
26
Laatste opdracht
07-04-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Is uw financieel manager er een paar maanden tussenuit, heeft u moeite met het vinden van een (nieuwe) geschikte controller of heeft u behoefte aan helder advies over financiële, organisatorische of bedrijfseconomische vraagstukken van uw organisatie?

"AKSOS' Financial Professionals lossen het op?"

Bedrijven en instellingen hebben regelmatig behoefte aan (tijdelijke) versterking. Aan specialisten die in staat zijn problemen op te lossen en resultaten te boeken. Professionals die waarde toevoegen. AKSOS Financial Professionals heeft hiervoor de juiste mensen met de juiste bagage. Financiële specialisten op alle niveaus, van financieel directeur tot administratief medewerker. U zoekt: kwaliteit, flexibiliteit, beschikbaarheid, parttime, fulltime, voor langere tijd of kortere tijd. U vindt het bij AKSOS Financial Professionals: financiële professionals die worden ondersteund en begeleid door ervaren registeraccountants uit de AKSOS organisatie.

Specialisten

Opleiding, ervaring en actieve begeleiding maken onze mensen tot wat ze zijn: resultaatgerichte specialisten, specifiek geselecteerd op uw vraagstelling. Onze mensen werken voor grote ondernemingen, midden- en kleinbedrijf, overheid en non- profit. Ze zijn goed thuis in de specifieke aspecten van deze verschillende organisaties.

Elke specialist heeft op zijn tijd een goed klankbord nodig om "scherp" te blijven en om mee te "sparren". Bij AKSOS wordt die klankbordrol ingevuld door ervaren registeraccountants, allen werkzaam in de brede accountants- en adviespraktijk bij AKSOS Accountants en Adviseurs. Zij bewaken en garanderen de kwaliteit van de dienstverlening en zijn desgewenst ook rechtstreeks voor u beschikbaar.

Met deze aanpak onderscheidt AKSOS zich nadrukkelijk van de andere aanbieders van tijdelijke financiële professionals.

Niveaus

Wij onderscheiden 3 niveaus van dienstverlening. Leidinggevend, zelfstandig opererend en uitvoerend. Onze leidinggevende professionals sturen mensen in uw organisatie aan voor een concrete opdracht, of als vervanging van bijvoorbeeld uw eigen financieel directeur of controller. Onze zelfstandig opererende specialisten zijn zelf resultaatverantwoordelijk voor een concrete opdracht van u, bijvoorbeeld het opstellen van een jaarrekening of een andere verantwoording. Uitvoerende mensen hebben kennis van zaken op uitvoerend niveau en werken onder leiding van u of van uw mensen.

Maatwerk

Geen twee vragen zijn gelijk. Onze aanpak is daarom gericht op maatwerk. Een goede analyse van de probleemstelling/ inleenbehoefte is van groot belang. Dat betreft zowel het niveau van de behoefte (een als "uitvoerend probleem" bij ons binnengekomen vraagstelling blijkt niet zelden ook een "leidinggevend probleem" te zijn), als de voor de oplossing relevante competenties. Dit zullen wij altijd open op tafel leggen om samen met u tot een adequate invulling te komen. Dat kan ook een combinatie van professionals zijn, bijvoorbeeld een leidinggevende professional met een uitvoerende medewerker voor "hand- en spandiensten" op uitvoerend niveau. Dit is ook in financieel opzicht van belang, de professionals doen het werk dat past bij hun niveau en uurtarief!

Heeft u vragen, bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over AKSOS Financial Professionals? Wij zijn graag bereid u meer informatie te verschaffen over de mogelijkheden voor uw organisatie!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten