OptiRank

Wordpress Websites
Veenendaal (UT)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
20-05-2007
Opdrachten
6
Laatste opdracht
30-12-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 235 opdrachten
  • Yacht bv 33 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Tempo E-commerce is gespecialiseerd in ontwikkeling en onderhoud van goed renderende webwinkels met behulp van de open source systemen Magento en osCommerce. Al vanaf de start van uw opdracht schenken we veel aandacht aan een optimale vindbaarheid van uw website voor de zoekmachines door middel van toepassing van een krachtige zoekmachine optimalisatie.

Onze werkwijze willen we betitelen als "betrokken", hetgeen zoveel wil zeggen dat we ons als belanghebbende verdiepen in uw opdrachten.

Tempo E-commerce richt zich geheel op de mogelijkheden die open source software aan het midden- en kleinbedrijf te bieden heeft. Juist in deze categorie ligt immers de behoefte om voor een vriendelijke prijs optimaal te profiteren van slim uitgewerkte automatisering oplossingen.

Naast het bouwen en ontwikkelen van websites en vooral webwinkels biedt Tempo E-commerce ook veel oplossingen in logistieke-, administratieve-, voorraad- en relatiebeheer systemen middels de opzet van een (open) ERP-systeem. Uitgangspunt bij de ontwikkeling van deze systemen is altijd dat dit moet leiden tot een aanmerkelijke rendementsverbetering voor uw bedrijf of organisatie.

Met de praktische ervaring die hiermee is verkregen is Tempo E-commerce inmiddels een prettige partner gebleken voor de reeds bestaande opdrachtgevers.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten