AVgroup

Multicamera regie
Lopikerkapel (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
22-07-2013
Opdrachten
1
Laatste opdracht
22-07-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De AVgroup verzorgt audiovisuele producties voor een breed scala aan klanten. Of het nu gaat om registratie van beeld en geluid of volledige audiovisuele eindproducties, de AVgroup heeft alle tools in huis om een goed eindproduct af te leveren. Los van onze vaste producten als multi-camera regie, bedrijfsfilms en muziek opnames houden wij ons ook bezig met wat meer experimentele projecten zoals de babbelbox en interactieve multimedia systemen. Naast opdrachten voor derden verzorgt de AVgroup ook eigen producties, variërend van cursusmateriaal tot documentaires en videoclips.

Het met meerdere camera’s in HD kwaliteit vastleggen van evenementen, lesprogramma’s, congressen en theaterproducties op nagenoeg iedere locatie is een specialisme van de AVgroup. De camera’s en regie zijn compact, flexibel en snel te bouwen. We werken opvallend onopvallend want wij zijn te gast en zo gedragen we ons ook.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten