Avira Nederland

Antivirus software
Doetinchem (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
02-04-2012
Opdrachten
4
Laatste opdracht
31-05-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Avira, een bedrijf met meer dan 100 miljoen klanten en meer dan 450 medewerkers, is een wereldwijd toonaangevende leverancier van zelf ontwikkelde beveiligingsoplossingen voor professioneel en prive-gebruik. Met meer dan 25 jaar ervaring, het bedrijf is een pionier in zijn vakgebied.

Als toonaangevende Duitse security-specialist, Avira heeft ruime ervaring in de ontwikkeling en ondersteuning van beveiligingsoplossingen. In aanvulling op programma's die speciaal voor gebruik op enkele werkstations, Avira biedt voornamelijk professionele oplossingen voor cross-systeem bescherming van de netwerken op verschillende niveaus. Deze omvatten producten voor werkstations, file, mail-en webservers. Gateway-computers kunnen worden beheerd als werkstation computers via een centrale management console voor alle besturingssystemen. Naast het beheer van producten van de individuele oplossingen, zijn beveiligingsprogramma's voor PDA's, smartphones en embedded apparaten aangeboden. Onze klanten zijn gerenommeerde nationale en internationale bedrijven, onderwijsinstellingen en publieke opdrachtgevers. Avira Free Antivirus, gebruikt door miljoenen van particuliere gebruikers, een belangrijke bijdrage aan de veiligheid.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten