Ayuda ICT & Detachering

Informatie & Communicatie Technologie
Rijswijk (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-09-2010
Opdrachten
4
Laatste opdracht
05-10-2011
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Begin 2007 is Ayuda Automatisering & Detachering B.V. , simpelweg Ayuda, van start gegaan met haar Automatisering- (ICT) & Detachering activiteiten onder de vlag van haar zusterorganisatie Telergy Information Services B.V.

Hoewel het een veel gehoorde term is in de ICT branche, Full Service Provider, zal Ayuda nooit beweren dit te zijn. Wel proberen we met onze dienstverlening een breed pakket aan ICT faciliteiten aan onze opdrachtgevers (welke wij graag partners noemen) aan te bieden. Zowel op hardware- als software gebied is Ayuda merkonafhankelijk waardoor objectiviteit hoog in het vaandel blijf staan.

Ayuda richt zich met haar ICT dienstverlening op een aantal marktsegmenten welke wij hebben onderverdeeld in Finance, Industrie & Retail, Zorg, (semi) Overheid, Media, Telecom en de Zakelijke Dienstverlening.

Ayuda kent ook een uitgebreide Detacheringtak. Voor de inhuur van gespecialiseerde vakbekwame medewerkers bent u hiervoor aan het juiste adres. Zowel projectmatig als voor de langere termijn is Ayuda de juiste partner.

Graag nodigen wij u uit om eens kennis met ons te maken. Een gesprek kan nooit kwaad en wellicht weten wij u te overtuigen dat Ayuda de partner is voor al uw Automatisering- (ICT) & Detachering activiteiten.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten