Amarantis Onderwijsgroep

Werving en Mobiliteit
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-02-2009
Opdrachten
1
Laatste opdracht
11-02-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Amarantis Onderwijsgroep verzorgt voortgezet onderwijs (vo) en middelbaar beroepsonderwijs (mbo) voor ruim 27.000 jonge mensen. Onze schoolorganisatie vertegenwoordigt meer dan 55 scholen en opleidingen in Noord-Holland, Flevoland en Utrecht. Onze scholen zijn kleinschalige, herkenbare leslocaties in de directe omgeving. In totaal werken zo'n 3300 medewerkers bij Amarantis Onderwijsgroep.

Met de komst van Amarantis Onderwijsgroep worden krachten gebundeld. Amarantis Onderwijsgroep wil doorlopende leerlijnen vo-mbo meer en actief in praktijk brengen, voortijdige schooluitvalreductie stimuleren en efficientie in de eigen organisatie bevorderen. Daarmee wil Amarantis Onderwijsgroep antwoord geven op maatschappelijke ontwikkelingen. En in het onderwijs in Nederland voorop lopen.

Amarantis Onderwijsgroep en de scholen hebben een eigen identiteit. Een identiteit die voortkomt en gebaseerd is op een christelijke grondslag. Iedereen is en blijft op de scholen welkom, ongeacht geloof of achtergrond. De leerlingen krijgen op de scholen meer mee dan alleen kennis of een vak. Hen vormen voor de samenleving en daarin hen bewust hun plek in laten vinden, is minstens zo belangrijk.

Amarantis is een afgeleide van het woord Amarant, dat synoniem staat voor eeuwige groei en bloei. Groei past bij onderwijs, omdat via onderwijs leerlingen kennis en (beroeps)ervaring opdoen en hen voorbereidt op de maatschappelijke toekomst en loopbaan.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten