Baker Tilly Berk

Baker Tilly Berk

Interim Financials
Scheveningseweg 80-82
2508CK Den Haag (ZH)
0102535900
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-10-2010
Opdrachten
324
Laatste opdracht
14-10-2016
Beoordelingen
5
Gecontroleerd
Ja

Over Baker Tilly Berk Interim Financials

Baker Tilly Berk Interim Financials is gespecialiseerd in het bemiddelen van getalenteerde specialisten en executives met financiële, control- en/of audit-ervaring, vast en interim, van starter tot en met CFO. Wij onderscheiden ons door een sterke focus op vakgebied, kennis van uiteenlopende sectoren en een persoonlijke aanpak.

Kwaliteit
Wij steken veel energie in het persoonlijk leren kennen van de financials en bouwen aan een duurzame relatie met onze opdrachtgevers. We nemen de tijd voor een scherpe inventarisatie van uw wensen en eisen. Omdat we zelf financials zijn, begrijpen we welke kennis, vaardigheden en mentaliteit u nodig heeft. Dankzij onze hoge professionele standaarden zijn wij in staat u snel en kwalitatief te bedienen.

Door onze jarenlange ervaring, bieden we u een groot netwerk met professionals in heel Nederland. Tot onze klanten behoren de top 500 bedrijven, met zowel een nationaal, als internationaal karakter.

Voor freelancers
Kwaliteit staat bij Baker Tilly Berk hoog in het vaandel. Iedere klant is uniek en de beste oplossing is maatwerk. We willen altijd de perfecte match maken. Daarom hebben we, naast onze eigen hoog opgeleide en gemotiveerde interim financials, ook een uitgebreid netwerk aan freelance professionals.
Professionals die passen bij onze organisatie en onze kernwaarden.

Toppers
Wij zijn op zoek naar de ‘toppers’ in de markt. Voordat wij je voorstellen aan een opdrachtgever, vindt een uitgebreide intake plaats. Deze intake is gericht op jouw competenties en persoonlijke vaardigheden. Tijdens de looptijd van de opdracht zijn er regelmatig contactmomenten in de vorm van voortgangsbesprekingen. Ook krijgt elke freelance professional een vaste contactpersoon binnen Baker Tilly Berk, waarop kan worden teruggevallen.

Wil jij via Interim Financials van Baker Tilly Berk bemiddeld worden? Bekijk dan hieronder ons actuele aanbod aan opdrachten!

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten