Karin Balfoort

Detachering & Werving en Selectie
Soest (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
24-11-2003
Opdrachten
10
Laatste opdracht
09-09-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Your Business Assistant is gespecialiseerd in het detacheren van management ondersteuners op allerlei niveaus door het gehele land.

U kunt hierbij denken aan

telefonisten/receptionisten
afdelingssecretaressen
secretaressen
directiesecretaressen
management assistenten
office managers
personal assistants
project assistenten

Detachering kan zowel parttime als fulltime zijn en voor een korte opdracht, maar natuurlijk ook voor langdurige opdrachten.

Doordat wij veel tijd investeren in onze kandidaten kunnen wij vaak, zowel voor hen als voor de opdrachtgever, een goede match maken. Een voordeel is tevens dat onze kandidaten veel ervaring
hebben in het vervullen van tijdelijke projecten, waardoor het inwerken weinig tijd kost en zij hierdoor vrijwel direct productief zijn voor uw bedrijf.

Your Business Assistant houdt zich ook bezig met Werving & Selectie. Wij adviseren en assisteren u graag bij het zoeken van een vaste collega.

Voor marketing ondersteuning (mailingservice en telemarketing activiteiten) kunt u altijd bij ons terecht, alsmede voor vertaalwerkzaamheden en onze notuleerservice!

Het gaat om uw bedrijf, Your Business Assistant!

Specialisatie en expertise

Secretaresse
Directiesecretaresse
Management Assistente
Office Manager


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten