Bapas

Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies & Selectie
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-07-2011
Opdrachten
1
Laatste opdracht
13-07-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

BAPAS – Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies & Selectie (10 m/v, Amsterdam) helpt bedrijven en organisaties door het vinden & binden van betere medewerkers, het beoordelen en ontwikkelen van hun competenties en het adviseren en toerusten van het management. Opdrachtgevers bieden wij een breed scala HR-instrumenten van psychologische tests, assessments, werving & selectie en loopbaanbegeleiding tot competentiemanagement, implementatie van performance management, HR-advisering en training / coaching.

BAPAS is onderscheidend in de markt door arbeidspsychologische expertise te verenigen met bedrijfskundige know-how en een pragmatische aanpak. Integriteit, resultaatgerichtheid, kwaliteit- en klantgerichtheid beschouwen wij als onze kerncompetenties. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven en organisaties van middelgroot tot groot, profit, non-profit, zorg en overheid en toenemend ook (semi)publieke organisaties in de overgang naar resultaatgericht werken. Flexibiliteit en service zit in onze genen: voor BAPAS is elke opdracht een nieuwe intellectuele uitdaging.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten