Barbara de Roos Productions

Magazines, boeken & digitale content
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-03-2014
Opdrachten
1
Laatste opdracht
13-03-2014
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Crossmedale bladenmaker met 20+ jaar ervaring met publiekstijdschriften (Libelle, Flair, Kampioen, Yes, kinder- en jeugdbladen) timmert sinds 2004 zelfstandig aan de weg met allerlei journalistieke innovaties. Het eerste masscustomized magazine van Nederland B the One is een voorbeeld hiervan, in 20 varianten aangepast aan het profiel van iedere lezer en met printing on demand huis bezorgd in de periode van 2012 tot 2013. Voor deze innovatie is in 2014 veel aandacht van vakgenoten, zoals op de Digital Innovators` Summit in Berlijn (op 24 en 25 maart) en het congres Meet the Innovators op 27 maart van het Stimuleringsfonds voor de Pers. In de periode van 2011 tot 213 ook redelijk wat aandacht van de pers voor B the One (NRC, NRC Next, AD, FD, BNR Nieuwsradio, Gooi- en Eemlander, Radio Gelderland).

Sinds 2014 biedt Barbara de Roos haar diensten aan als Magazine Customizer voor derden. Zij zorgt ervoor dat de content van een magazine aangepast wordt aan meerdere smaken en voorkeuren en weet ook precies hoe dat te vertalen is naar een verbeterd verdienmodel voor de uitgever en een hogere tevredenheid van adverteerders en lezers.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten