Astrum Veste bv

verkoop
Willemstad (NB) (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-02-2007
Opdrachten
2
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wilt u uw verkopen verhogen? Wilt u snel professionele verkopers voor u aan het werk? Denk dan eens aan het detacheren van verkopers via Astrum Veste. Wij stellen professionele verkopers beschikbaar die vakkundig en met gevoel úw markt bewerken en onderhouden. Voor productintroducties, vervanging bij ziekteverzuim of gewoon om uw verkoop een extra impuls te geven. U kunt onze verkopers voor zowel de korte als de langere termijn inzetten. Projectmatig of structureel.

Astrum Veste is marktleider op het gebied van sales outsourcing. Verkopen is emotie. De verkoper speelt een belangrijke rol in het verkoopproces. Wij trainen, coachen, motiveren en begeleiden de verkopers optimaal, zodat ze hun taak zo goed mogelijk uitvoeren. Wij houden de resultaten met een scherp oog in de gaten en sturen tussentijds bij, indien nodig.

Opvallend aan de verkopers van Astrum Veste is hun passie voor het vak. Met een haast ontembare ‘drive’ willen zij maar één ding: scoren voor hun opdrachtgevers. En dat doen ze ook!

Verkopen is een vak. Ons vak!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten