Trivoor bouw en infra

arbeidsbemiddeling
Breda (NB)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
07-11-2007
Opdrachten
54
Laatste opdracht
09-12-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Trivoor brengt projectmatige en vaste werkverbanden tot stand in bouw en infra. De basis hiervoor is oprechte interesse in onze opdrachtgevers en kandidaten, gecombineerd met kennis van de markt. Immers, alleen door elkaar en de markt goed te kennen kan de juiste verbinding tussen mens en bedrijf gemaakt worden.

Wij maken graag heldere afspraken. Dat voorkomt verwarring en zorgt ervoor dat Trivoor een partner is om op te rekenen. We geloven in het succes van regionaal werken. Dat neemt niet weg dat wij ook zaken doen met bedrijven die een landelijke spreiding kennen. We staan open voor verbetering en houden van het plezier dat het werk ons geeft.

Trivoor is opgericht in 1995 en inmiddels heeft het een drietal vestigingen: Delft, Amersfoort en Tilburg.

Trivoor werkt professioneel en met plezier samen met freelancers of zzp-ers. Er zijn verschillende mogelijkheden tot samenwerking, graag zetten wij uiteen hoe de samenwerking tot stand kan komen en welke voorwaarden Trivoor daarbij hanteert. Als je vervolgens nog vragen hebt, een toelichting wenst of een afspraak wilt inplannen, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen of je gegevens achterlaten. Uiteraard worden deze vertrouwelijk behandeld.

De eerste stap die je kunt zetten is het maken van een afspraak met één van onze adviseurs. Tijdens dit oriënterende gesprek bespreken we je achtergrond en ervaring, en gaan we uitgebreid in op jouw persoonlijke voorkeuren en kwaliteiten. Als we in kaart hebben gebracht wat je mogelijkheden en wensen zijn, maken we afspraken over de verder te volgen procedure. We bespreken de voorwaarden van Trivoor en die van mogelijke andere partijen. In het geval van een potentieel samenwerkingsverband met één van onze opdrachtgevers, geven onze adviseurs een zo volledig mogelijk beeld van het project, de werkzaamheden en de werkwijze van de betreffende organisatie.

De tweede stap is het kennismaken met de opdrachtgever zelf en zijn project. Op de werklocatie krijg je toelichting op de werkzaamheden, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en de wensen van onze opdrachtgever. De gesprekken zijn in dit stadium vrijblijvend en vertrouwelijk. Ook dit gesprek wordt onder leiding van Trivoor geëvalueerd. Bereiken we overeenstemming over het uit te voeren project, dan stelt Trivoor een "overeenkomst van opdracht" op. Een voorbeeld van een dergelijke overeenkomst kunnen we u op verzoek geven.

Naast de getekende overeenkomst, heeft Trivoor n


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten