Bas Burggraaff

Bas Burggraaff

Video Productie
1091VJ Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
14-07-2015
Opdrachten
2
Laatste opdracht
14-07-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ik ben ondernemend, enthousiast en een harde werker. Naast mijn baan als online marketing strateeg bij het Utrechtse reclamebureau Han Snel ben ik actief met mijn eigen online video marketingbureau 'Aanstekelijk'. Door de combinatie van een WO-opleiding, het eigen ondernemerschap en werkzaamheden bij een reclamebureau heb ik mij op strategisch, analytisch en management gebied goed kunnen ontwikkelen.

Specialisatie en expertise

“Concept to screen” videoproductie van diverse online en tv-commercials. Als videomarketeer houd ik mij bezig met het ontwikkelen van een effectief (marketing)concept voor klanten, waarbij zowel het creatieve als commerciële doel scherp voor ogen wordt gehouden. Ik manage de gehele productie en werk hierbij regelmatig samen met cameramensen, designers en programmeurs. Daarnaast zorg ik voor effectieve online verspreiden van de video via social media en andere online kanalen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten