Imtech Marine

full-service provider en system integrator van op maat gemaakte, innovatiev
Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-01-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
07-01-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Imtech Marine (hoofdkantoor in Rotterdam) is een toonaangevend bedrijf in de mondiale maritieme markt, opererend als een full-service provider en system integrator van op maat gemaakte, innovatieve en duurzame technologische oplossingen voor het gehele schip. Imtech Marine is gespecialiseerd in de automatisering (platform en de machinekamer), navigatie-, communicatie-en connectivity-oplossingen, aandrijfsystemen, energieopwekking en distributie, HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning), schip motion control, informatie technologie, entertainment, het waterbeheer en de haven services. Imtech Marine biedt innovatieve systemen en betrouwbare onderhoudsdiensten over de hele wereld tijdens de volledige levensduur van het schip.

Ons bedrijf telt circa. 2.500 medewerkers op bijna 100 vestigingen in 30 landen, gebaseerd langs scheepvaartroutes en dicht bij centra voor de scheepsbouw. Imtech Marine brengt een veelzijdige groep deskundige bedrijven en mensen bij elkaar en is gebouwd op sterke wortels.

Bas Kooter
IMEC Recruiter
T +31 (0) 10 4871418
M +31 (0) 6 15087716
E bas.kooter@imtechmarine.com

Imtech Marine Netherlands B.V.
Sluisjesdijk 155 3087AG Rotterdam
www.imtechmarine.com


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten