Vijfhart IT-Opleidingen

Vijfhart IT-Opleidingen

IT-Opleidingen
Nieuwegein, Velp & Zwolle (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-09-2005
Opdrachten
8
Laatste opdracht
23-08-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 30 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 241 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Al sinds 1984 opereert 5HART-IT uiterst concurrerend op automatiseringsgebied. Van oorsprong is onze specialisatie Oracle software. In de loop der tijd zijn wij uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende IT Opleiders van Nederland.

Inmiddels reikt onze expertise veel verder dan alleen Oracle met een assortiment bestaande uit opleidingen op het gebied van: Oracle, Java, Microsoft, Business Intelligence, Data Warehousing, Internet, Linux, SOA, XML et cetera.

Bij ons staan vanouds hoog in het vaandel: flexibiliteit, klantgerichtheid en onafhankelijkheid. Wij hebben een platte organisatiestructuur. Hierdoor is snel schakelen mogelijk. Onze benadering is persoonlijk en professioneel.

Onze werkterreinen zijn

  • IT-Opleidingen

  • Oracle & Java detachering

  • Oracle beheer, licenties & DBA-diensten

De Vijfhart professionals hebben allen een jarenlange praktijkervaring in de vingers. Zij zijn zowel in de techniek als de producten volledig ingevoerd. Door hun uitstekende didactische vaardigheden zijn zij goed in staat hun kennis en vaardigheden over te dragen.

Keuze voor Vijfhart is kiezen voor professionaliteit.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten