Bas van Berkel

Bas van Berkel

ZZP bemiddeling
5464PA Veghel (NB)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
21-03-2016
Opdrachten
2
Laatste opdracht
09-08-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Om succesvol te zijn in de arbeidsbemiddeling, heb je geen fysiek kantoor in de binnenstad nodig. We zijn een franchiseorganisatie met virtuele vestigingen in het hele land. Ze zijn stuk voor stuk in handen van gedreven ondernemers. De ondernemers van van Berkel-IT hebben hart voor het vak en beschikken over jarenlange ervaring. En nog belangrijker: ze hebben korte lijntjes met opdrachtgevers en werkzoekenden in hun regio. Dankzij de professionele ondersteuning van ons servicekantoor kunnen onze ondernemers al hun tijd en energie stoppen in kandidaten en werkgevers. Kortom, bij van Berkel-IT doet u zaken op een persoonlijke manier en heeft u altijd één aanspreekpunt. Een formule die zichtbaar werkt.

Specialisatie en expertise

Zzp-bemiddeling houdt in dat wij bemiddelen tussen zzp’ers (zelfstandigen zonder personeel) en opdrachtgevers. Wij koppelen opdrachtgevers die graag gebruik willen maken van de diensten van een zzp’er aan zzp’ers die beschikken over de juiste vaardigheden, passend bij de opdracht.

Overige informatie

Van Berkel-IT heeft een ruim aanbod van zzp-opdrachten in heel het land. We beschikken over een groot netwerk van bedrijven die graag zzp’ers inschakelen. Wanneer wij voor jou bemiddelen, gaan we op zoek naar opdrachten die aansluiten bij jouw vaardigheden en wensen. Ook begeleiden we jou bij het verzorgen en aanvragen van de juiste papieren. Wij zijn onder andere actief in de volgende vakgebieden: financieel, secretarieel, administratief, logistiek, ICT, commercieel, marketing, HR en techniek.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten