Bax-shop

Bax-shop

Consumentenelectronika, E-commerce
4462GG Goes (ZL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-08-2014
Opdrachten
15
Laatste opdracht
19-05-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bax-shop is een klantgerichte en innovatieve speler op de markt van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Met het brede assortiment worden muziekliefhebbers en -makers op hun wenken bediend. Het ruime aanbod loopt uiteen van oordopjes, gitaren en drumstellen tot volwaardige licht- en geluidsinstallaties voor evenementen.

De verkoop van Bax-shop vindt plaats via de online webwinkels Bax-shop.nl, Bax-shop.fr, Bax-shop.de, Bax-shop.co.uk en de winkels in Goes en Antwerpen. Met 1.500.000 miljoen unieke bezoekers per maand en 144.000.000 pageviews per jaar wordt de website druk bezocht. Jaarlijks worden er dan ook ruim 600.000 pakketten verstuurd aan onze klanten. Het personeel van Bax-shop bestaat uit een jong team van professionals die in een vriendschappelijke sfeer hard werken om een gezamenlijk doel te bereiken. Servicegerichtheid, ambitieus, vernieuwend en professionaliteit zijn de kernwaarden van Bax-shop.

Specialisatie en expertise

DJ gear, Producer gear, Licht en audiovisueel, Snaarinstrumenten, Toetsen, Muziekinstrumenten, Webshop, E-commerce, Retail

Overige informatie

Bax-shop heeft regelmatig freelance IT opdrachten. Benieuwd of er een opdracht openstaat? Neem dan contact met ons op!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten