EsperantoXL

EsperantoXL

Software ontwikkeling
3454PV De Meern (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-08-2007
Opdrachten
9
Laatste opdracht
15-02-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 163 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Esperantoxl richt zich sinds 2002 op het ontwikkelen van slimme software oplossingen voor de transport/logistiek en het openbaar vervoer. We bouwen krachtige apps die operationele processen van onze klanten optimaliseren, integreren deze naadloos in bestaande IT omgevingen en nemen de eindverantwoordelijkheid voor een continue beschikbaarheid. Ons team bestaat uit een selectie van technische en bedrijfskundige experts, die goed kijken waar de toegevoegde waarde van onze aanpak en oplossingen ligt voordat we aan het programmeren gaan. De visie van de vier oprichters, die nog steeds dagelijks betrokken zijn bij de projecten en producten, is nog springlevend “het optimaliseren van gegevensstromen binnen organisaties, zodat onze klanten kunnen doen waar ze goed in zijn.”

Overige informatie

In 2007 is het eerste kantoor ingeruild voor de hele 7e verdieping van een modern gebouw in De Meern waarin licht en ruimte een ideale werkomgeving bieden. Een rondje langs alle ramen geeft je een prachtig overzicht over de stad Utrecht en het haar omringende groene landschap, dat als een levend schilderij altijd beschikbaar is.

Met een gemiddelde leeftijd van 31 is EsperantoXL een jonge organisatie, waar een informele en familiaire sfeer heerst. Je zult bij EsperantoXL eerder een goeie jeans tegenkomen dan een strak pak. Onze platte organisatie blijft zich continu ontwikkelen, hierbij gebruiken we sinds een tijdje de methodiek van Scalling Up 2.0. Hierbij worden er per kwartaal gezamenlijk doelen gesteld die de organisatie verbeteren. Iedere week bespreken we gezamenlijk de status van deze kwartaaldoelen, waarbij iedereen zijn bijdrage levert. Halen we onze doelen dan staan daar altijd gave beloningen tegenover, die ieder kwartaal creatiever en ludieker worden.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten