bece raamdecoratie

Maatwerk raamdecoratie
8071PH nunspeet (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-05-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
13-06-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

B&C Raamdecoratie is de organisatie achter het merk bece®. Wij produceren op maat gemaakte raamdecoratie voor verschillende landen in Europa, en voor Amerika en Canada. Dit doen we onder ons eigen merk, bece®, maar ook voor diverse private labels. Ook maakt de Deense organisatie Stila deel uit van het bedrijf. Onder de naam B&C Projects werken we samen met architecten en interieurinrichters aan projecten en bieden we maatwerk in binnenzonwering.

Raamdecoratie, ook wel bekend als binnenzonwering of raambekleding, speelt een belangrijke rol in ieder interieur. In eerste instantie als licht- en warmtewering en voor privacy, maar ook als sfeerbepaler. Voorbeelden van onze producten zijn rolgordijnen, plisségordijnen, houten jaloezieën en vouwgordijnen.

Sinds de oprichting in 1971 is het uitgangspunt van B&C Raamdecoratie om voor ieder huis en voor iedere ruimte modieuze, gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie te maken. We hebben jarenlange ervaring en kennis in huis en verkopen meer dan 250.000 producten per jaar. We kunnen ons daarom met recht marktleider in raamdecoratie noemen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten